Webinar

Dank voor je mail

Je wilt dat jouw IT-resultaten de bedrijfsbrede strategie maximaal ondersteunen. Toch merk je in de praktijk - van dagelijkse werkzaamheden en talloze requests - dat je vooral bezig bent met ad hoc bijsturen. Zorg dat je op koers blijft. Met een sterke basis kun je aan zowel de continuïteit en stabiliteit van je IT-landschap, als aan het verwezenlijken van je ambities blijven werken. Wij vertellen je hoe. 

Hero 4

Zodra je weet hoe je pro actief stuurt en bestuurt, hoef je zelden meer rigoureus bij te sturen. Je ontdekt hoe je overzicht creëert en inzicht houdt, zodat je externe factoren overziet die jou er niet van weerhouden om jouw interne ambities te realiseren. Neem kosteloos deel aan dit 30-minuten durende webinar op vrijdag 25 augustus van 10:00 uur tot 10:30 uur.

Over Bart Abeling

Bart Abeling is een zeer ervaren programma- en verandermanager. Hij weet als geen ander hoe je grote IT-change projecten in de financiële- en verzekeringsbranche tot een succesvol einde brengt. Bart ondersteunt klanten met het bouwen en verbeteren van de IT roadmap voor digitalisatie, transformatie, development en migraties. Daarnaast draagt hij zorg voor het realiseren van milestones en het begeleiden van de regie op de gewenste verandering.